Uudisrakentamista vai remontoimista? Kumpikin onnistuu!

Uudisrakentamista vai remontoimista? Kumpikin onnistuu!

Rakennuspalvelut Valkeakoskella ja Pirkanmaalla

Tarjoamme käyttöösi ammattitaitoiset remontti- ja rakennuspalvelumme Valkeakoskella ja naapurikunnissa. Monipuolisen palveluvalikoiman ansiosta pystymme vastaamaan kaikkiin haasteisiin, aina pienistä pintaremonteista kokonaisvaltaiseen talonrakentamiseen avaimet käteen -periaatteella.

Rakennuspalvelut - uusi koti tai autotalli?

Rakennamme talot, autotallit, ulkorakennukset ja muut uudisrakennukset asiakkaan toiveiden mukaan, ammattitaitoisesti ja laadusta tinkimättä. Kaikissa rakennusvaiheissa on mukana tarvittavat asiantuntijat, olipa kyse sitten sähköjen vetämisestä tai putkitöistä. Panostamme korkeaan tasoon ja erinomaiseen työnjälkeen, jotta lopputuloksesta saadaan laadukas ja kestävä. Näin syntyy juuri sinulle ja perheellesi rakennettu muuttovalmis koti.

Remonttipalvelut - nykyisen kunnostaminen?

Remonttipuolella toteutamme kaikenlaiset remontit, niin pienet kuin isotkin. Sisätiloissa saneeraamme ja remontoimme esimerkiksi huoneistot, keittiöt, kylpyhuoneet ja saunat. Yritykseltämme löytyy  VTT:n myöntämä vedeneristyssertifikaatti, joka tarvitaan märkätiloissa työskentelemistä varten.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kun tarvitset ammattitaidolla ja kokemuksella toteutettavaa remontti- tai rakennuspalvelua Valkeakosken seudulla, voit luottaa turvallisin mielin meidän osaamiseemme ja tietotaitoomme. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous omalle rakennus- tai remonttiurakallesi!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa